Despre Sulyok Imaging

Sulyok Imaging este un studio foto profesional care ofera servicii specializate de fotografiecomerciala pentru o gama larga de aplicatii din industria publicitara, incluzand: brosuri, cataloage de prezentare, bannere publicitare, mash-uri, postere, machete de presa, website-uri si multe altele.
Proiectele dezvoltate pe parcursul ultimilor 10 ani pentru companiile din Romania au  avut ca si obiect urmatoarele tipuri de servicii:  portret de studio, fotografie de produs, fotografie de eveniment, corporate, fotografie de arhitectura, fotografii imobiliare, fotografie industriala, fotografie turistica.
Fie ca este vorba despre fotografii realizate in interiorul unei fabrici, despre diferite faze ale unui proiect, despre fotografii industriale, fotografii de produs sau despre portret de studio pentru persoanele cheie din companie, putem oferi combinatia perfecta intre comercial si artistic, pentru a fi la inaltimea asteptarilor clientului.
Dintre clientii care ne recomanda, amintim cativa: Carpatcement Romania, IPC Real Estate, GTC Romania, Adama Real Estate, Foss Advertising, Henkel Romania, UPC – Astral, Trimo Construct, ING Bank, Millenium Bank, Veolia Romania - Apa Nova.


Comentarii