Fotografie imobiliara

Fotografii imobiliare pentru materiale de marketing

Dezvoltatorii imobiliari de pretutindeni încearcă să utilizeze modalități originale de promovare si comercializare a proprietăților din portofoliu, ca urmarea dezvoltarii acestor piete si a cresterii competitiei intre companiile din sectorul imobiliar. Fotografia aeriana, filmarile aeriene si clipurile time-lapse au aparut ca raspuns la nevoia companiilor de a se evidentia prin imagini de calitate, folosind unghiuri si perspective noi, ce permit observarea in detaliu sau vizualizarea imaginii de ansamblu a unei proprietati industriale sau a unui cartier rezidential. 
Sulyok Imaging ofera servicii de fotografie arhitecturala, fotografie aeriana si servicii video – filmari aeriene cu drona profesionala, fotografii imobiliare, fotografie industriala, urmarire de santier, fotografie pentru materiale de marketing, fotografie de produs,  fotografii pentru evenimente corporate, portrete profesionale pentru angajatii companiei.
contact@sulyokimaging.ro / www.sulyokimaging.ro
fotografii arhitecturifotografii arhitecturifotografii arhitecturifotografii arhitecturifotografii arhitecturifotografii arhitecturifotografii arhitecturifotografii arhitecturi
fotografii arhitecturi
fotografii arhitecturi
Adăugați o legendă

Comentarii